Japansk tv-show

Ja just nu sitter jag och Daniel och zappar mellan hockeyn och "Hjälp, jag är med i en japansk tv-show". Gud vad roligt det är att kolla på. Haha. Dom senaste två dagarna har jag vaknat hur sent som helst, det brukar jag inte göra? Igår vaknade jag typ kvart i tolv och idag tjugo i ett(?!) Jag förstår inte. Och båda gångerna så vaknade jag av att Daniel väckte mig.

I fredags var jag, Daniel, Styf, Flecke, Pejtan och Sonny hemma hos Sonny. Sedan drog vi hem till Robin som hade fest. Hade trevligt hela kvällen! Drog sedan på järnvägs och dansade och hade roligt.

Igår så kom Linn och Robin hit runt 1-2 och vi tog det lungt och åt mat och så. Kollade sedan på SM-finalen i innebandy. Jag är inte ett dugg intresserad av innebandy. Men dom andra ville se, så det gjorde vi. Mikaela kom också hit ett tag. Jag lagade min första potatisgratäng.. fast med hjälp av Linn, hehe. På kvällen så kollade jag och Daniel på lite tennis, lite hot shots, bedtime stories och lite på en djävulsk romans. Sedan la vi oss runt 2-3. Kanske därför vi sov så länge idag. Eller egentligen var det inte Daniel som väckte mig idag, utan Dan som ringde till hans telefon. Hehe.

Det blåser så mycket hela tiden så jag får spunk!!! Åh. Det är inte roligt alls, blir skit irriterad när jag är ute. Åh!

Ikväll så är det filip och fredrik :D gud vad roligt.

Bilder från i fredags (klickbara)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0