En weekend i Stockholm

Hade verkligen hur underbart som helst i Stockholm med Daniel. Vi åt hotellfrukost, drack vin, rökte (shyy :p! syndar-helg), åt gott, gick på julmarknader, träffade kändisar, träffade vänner, shoppade julklappar, var på naturhistoriska riksmuseet och cosmonova, tog promenader förbi alla möjliga julbelysningar, vid isbanan i kungträdgården som kändes som i en film. Det var dock flera tusen poliser överallt i staden, plus polishelikoptrar, för det var både högvaktsbyte och nobelpriset i helgen. Men det var så himla mysigt! Och jag som älskar Viktora och Daniel stod utanför konserthuset när alla anlände till Nobelprisutdelningen, men jag såg dom inte, så himla typiskt :p  Vi åkte bil ned, men att köra i Stockholm tycker inte jag är något problem. Jag har det bästa lokalsinnet, så det gick hur bra som helst. Daniel tyckte jag skulle köra sightseeing-bil där för att jag hittar så bra :p Haha!

Det är i alla fall guld värt att åka iväg på en weekend tillsammans. Bara mysa och ha det gott!


the lions roar

hello my puppets.
helgen har varit great! i fredags var jag, linn och robin i hudik och handlade julklappar (bara till daniel, dom andra ska jag handla i stockholm till helgen). kom hem ganska så mycket fattigare! vette tusan vart alla pengar tog vägen :p en del på daniels julklappar, men resten?! haha. när vi kom hem från hudik så hämtade jag honom vid tåget, han hade varit i uppsala över natten. men skönt att han kom hem så vi kunde ha vårat obligatoriska idolmys :p som på något sett har blivit standard på fredagar! på lördagen färgade jag håret och åt middag på kina med sara (som kom hem ihelgen!), josefin och ester. sedan vart det spontan utgång och jag hade superroligt faktiskt! somnade rätt sent.

igår låg jag i världens menssmärtor hela dagen typ. jag tog 7-8 alvedon och ipren innan smärtan ens lättade, och det tog ett tag kan jag säga. fy fan vad jag hade ont! ville bara försvinna genom jorden. och ingen pronaxen hade varken OK eller coop, så fick hålla mig till vanligt smärtstillande. önskar inte ens min värsta fiende den smärta. fy tusan alltså vad det kan göra ont med mensvärk!

idag har jag och daniel bakat pepparkakor med elisabeth. blev väldigt fina men också många missbildade :D haha. ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle på julkonsert med magnus carlsson eftersom min mammas kör sjunger med honom, men det vart inte så. allt vart knas :) synd! för jag älskar att lyssna när mammas gospelkör sjunger. dom är så otroligt duktiga!

längtar till helgen då jag och daniel ska till stockholm som sagt. hotellfrukost är inte helt fel kan jag säga. även fast jag hade det varje morgon när jag jobbade i ramundberget. :) ska ta någon drink med sara, och även träffa TP (min jobbarkompis ifrån ramis), som jag inte har träffat sedan i maj. det ska bli hur roligt som helst.

NU - ska jag klippa håret på daniel, och sen måla tånaglarna.

världens bästa sara och jag på kina

RSS 2.0