Where's your head at?

Fy tusan hur jag mådde imorse! Inte roligt alltså. Så idag har det inte varit många knop alls. Har kollat på film, tagit en promenad till Ramis Livs och sedan inte så mycket mer. Igår var det fest. Det började med att vi åt fläskfilé till middag, sedan drack vi massor av vin. Senare var det natt after-ski på Rudolf! Hade riktigt roligt igår, och det får jag ju smaka på idag.

Hade tänkt åka lite snowboard idag, men det orkade vi inte. Får ta det någon annan dag. Vi åkte snowboard i onsdags, och då lärde jag mig lite, så nu vill jag åka mer. Åkte i och för sig snowboard när jag gick i 7an, dock var jag inte så bra på det - och jag lärde mig aldrig riktigt. Ni vet, grunderna.

Jag har fortfarande inget photoshop på datorn. Jag har ju installerat om hela skiten, och då försvann såklart photoshop. Men pappa har CS4, så jag ska installera det någon gång. När jag kommer hem, och när jag kommer ihåg det! Ha ha! Såååå.. därför har jag en design som jag inte har gjort själv.

Nej, nu ska jag kanske laga mat - det är kanske på tiden för idag!

Några bilder från fjället...


Greetings from Ramundberget!

Oj, här var det länge sedan det hände något! :p

Jag bor just nu uppe i Ramundberget där jag säsongsjobbar, skit roligt, just därför blir det inte mycket bloggande, haha. Men det kommer väl med tiden. Idag skulle jag, Linn, Karin, Emma och Terese kolla när friluftsfrämjandet åkte skidor i backen på kvällen, men det vart inställt för vi ska spara på snön vi har fått! Vilket inte är så mycket! Så istället var vi ut i backen och åkte sopsäck, det gick inte så bra, haha. Och igår tog jag mitt premiäråk här uppe, jag och Linn drog ut i backen och hon är grym på skidor, så tur hon kunde lära mig lite i alla fall :p Om man jämför mitt första med mitt sista åk, så har jag utvecklats enormt, haha. Men jag hade inte åkt skidor på hur länge som helst, så jag hade inte takterna i. Men det kom efter ett tag!

Jobb imorgon, men på lördag vankas det fest! Troligtvis Eriksgården (som är utestället här uppe :p)

Men äsch, nu har jag inte tid längre.
Jag kanske kommer hem sista helgen i Januari! Vi får se om det går att få både mig och Daniel ledig samtidigt då, kanske inte - då det kommer någon pojkskola hit eller vad det var. Ja ja, det återstår att se! Bye!

Bild uppifrån backen igår när vi åkte. Vackra Ramundberget!

RSS 2.0