Vi har det bra här bak i bilen.

Hello.

Igår var jag, Emma, Beata, Frida och Carro i Östersund och shoppade massor, åt god mat och lyssnade på musik. Kom hem med massa bra saker. Idag har jag varit och ätit pannkakor på Lill Ramis och ikväll är det bowling i Funäs som står på schemat.

I helgen var jag hemma i Ljusdal och spenderade den sista helgen med Mikaela innan hon lämnar Sverige för vårat grannland. Vet inte när hon kommer hem igen! Men vi hade mycket trevligt i alla fall med bad på romerska, tjejkväll (plus Anton) hemma i lägenheten med massor av bra brudar. Vi åt mat, spelade roliga spel, och drog sedan ut på järnvägs där vi hade det bra.

Det är soligt idag som tusan, har suttit ute i solen och druckit en cider, det var inte helt fel!

Men nu ska jag sluta. Här har ni vad jag köpte i Östersund i alla fall. ♥


Kvinnodag och semladag!

Internationella kvinnodagen är här, eller dagen har i princip redan varit och kvällen återstår! Med spillerill, jag har i alla fall spenderat dagen på spat. Men den underbar härlig lång ansiktsbehandling och senare skalpmassage. Det var hur underbart som helst! Veronica är så duktig på det hon gör. Sen har jag ätit tonfisksallad på det också, kan det bli bättre? Jag tror inte det. Jo just ja, fick semlor av Fredrik också! Så dagen är fulländad.

Vad som händer senare återstår att se... kanske kvällsåkning i Funäs? Det visar sig!

V. 12 kommer jag hem i alla fall.. eller ja, på helgen! Det ska bli trevligt att träffa alla och ha en liten födelsedagsfest för mig i väldans efterskott och en hej då-fest för Mikaela! Det blir nog jättetrevligt.

Annars då.. jag jobbar, jobbar och jobbar! Det tycker jag om. Ledig idag och imorgon, sen blir det jobb återigen. Natt afterski på torsdag, och den kan inte komma snabbare! Jag är så partysugen!!!


A LOT LIKE LOVE - H&M

... mer love idag också, skidåkning i underbart väder med Maria, småstadsliv(haha!) är åter på tapeten efter något års vila, chokladbollsbakning på stora personalen. mums.
... mindre love, jag fyller 21 om 3 dagar!!!! ><

RSS 2.0