Om du var musik, vore jag en sång

Vad jag hatar när saker inte passar som man köpt på internet, haha. Jag beställde ett par skor på Nellys rea i storlek 38, men när dom kom hem så passade dom inte. På tok för stor. Blä, vilken besvikelse. Ett par snygga mörkbruna höga pumps, som åkte tillbaka. Skickade efter en till klänning istället, :) supersnygg!  Men ville verkligen ha dom skorna. Synd för mig! Och självklart fanns dom inte kvar i storlek 37, eftersom det var på rea. Vilket jag befarade.

Om 6 dagar blir jag Uppsalabo, det känns awesome! Är SÅ redo att lämna Ljusdal nu. Sen får vi se vad Uppsala har att erbjuda de månaderna jag blir där, innan jag och Sofie åker iväg på våran resa! AAaah, är så taggad! Vi har så gott som planerat klart allting nu, (tog bara någon månad, haha). Bara alla praktiska saker kvar att fixa (internationellt körkort, visum, försäkring och allt sånt). Men jag vill åka nu, nu, nu... men det är ett tag kvar!

För övrigt, så vill jag ha sommar Nu! Komsi komsi, sommaren...

Nej nu ska jag tvätta klart, sedan ta en promenad in till köpingen och hälsa på!

Kommentarer
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Hej! var gärna med och tävla i mina olika tävlingar - vad har du att förlora? :)Du hittar dem här: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

2012-05-08 @ 11:09:01
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: micaela

för min del får du mer än gärna åka med, du kan sova HOS mig :D

2012-05-28 @ 16:51:30
URL: http://pappasadet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0