Estelle Silvia Ewa Mary

H ä r l i g a  d a g !
Det är fredag, och bara det är otroligt skönt! Bästa dagen på hela veckan. Plus att Daniel kommer hem!
Vi har även fått ett namn till våran lilla prinsessa :D Estelle Silvia Ewa Mary! Såå roligt med en liten plutt
i kungafamiljen tycker jag. Himla mysigt! Och folk skriver på facebook om kungahuset att det ska avskaffas
och att dom inte gör någonting, bara sitter och rullar tummarna och tar våran pengar! Ja, antagligen?
Folk borde läsa på mer innan dom yttrar sig. Att ha en monarki är ovärderligt tycker jag, och våran monarki är en av världens äldsta! Och dom drar in mer pengar än vad vi någonsin lägger på dom. 25 kronor per svensk och år betalar vi ungefär. Det ingenting mot vad dom drar in genom att göra "reklam" för Sverige och gör så att turismen ökar! Det är dom som representerar Sverige ut mot världen och dom gör ett toppenjobb med alla uppdrag och välgörenhetsinsatser. Våran kungafamlij är dessutom väldigt populära, folk i andra länder gillar dom, and I dont blame them ;) Det gör jag också! Vill hellre ha ett kungahus som representerar oss än någon tråkig politiker, om vi hade haft president. Plus att kungahuset är opolitiskt! Sverige är också ett jättebra land att leva i, folk vill flytta hit, för det är mycket bättre levnadsförhållanden än i andra länder!

Fast nu var det inte de det här inlägget skulle handla om :p

Har haft besiktning av lägenheten idag också, så nu är vi officiellt ute ur den! Hej då kära lägenhet! Har haft många roligt stunder hos dig ♥♥ Himla tråkigt att lämna en sån underbar lägenhet! Men nu är det dags för ett nytt kapitel i livet. Dags att vända blad och se vad framtiden har att erbjuda :)


Ha en bra dag!

Send from above

Och så är helgen snart slut, och Daniel har åkt iväg till Uppsala igen! Himla tråkigt.
Det har varit en väldigt mysig helg, som kanske inte startade på bästa vis.
I fredags så skulle jag åka till Daniel och hämta honom i Gävle, och passa på att shoppa lite på H&M och IKEA tänkte jag. Var strålande sol när jag åkte iväg och jag var på topphumör, så himla härligt. Satt och sjöng i bilen och spelade hög musik, och allting var strålande! Men så fort jag kom ut på E4an så blev vädret jättedåligt, man såg ingenting för all snörök och jag körde runt 80 km/h, precis som dom flesta andra gjorde också, förutom vissa dårar som överskattar sig själv. Det var glashalt på vägen och man hade ingen sikt. Men jag hade en bil framför  mig som jag såg, men tillslut så tappade jag bort konturerna på den, så antingen saktade jag in eller så gasade han. Men helt plötsligt kommer jag fram ut snömolnen så ser jag att bilarna står still mitt på vägen, så jag ställer mig på bromsen och börjar pumpa med foten samtidigt som bilen slirar fram på vägen, men jag lyckades styra in mellan en lastbil och mittenräcket på vägen. Satan vad jag hade hjärtat i halsgropen då! Så jävla skakis. Kollade vid något tillfälle upp i backspegeln och ser att bilarna bakom mig som bromsar krockar in i varandra och ned i diket osv. Det var helt galet vilken syn det var. Krockade bilar och lastbilar i diket överallt. Blåljus ser man mitt i all snöstorm och massa räddningsmän som springer omkring. Masskrocken var precis vid en rastplats, så det fanns mycket plats och det var bilar ÖVERALLT. Jag minns inte hur länge vi stod där, men när vi väl får börja åka igen så får vi sicksacka fram på vägen hur länge som helst, mellan trasiga fordon. Mitträcket är trasigt typ överallt, och i dikena ligger det fullt med bilar och lastbilar. Helt galet. Det tog ett tag i alla fall att komma fram till Gävle (pga flera olyckor längre fram också), så det blev ingen shopping eller så. Hämtade Daniel på stationen, åkte till lägenheten och hämtade saker innan vi åt och började fara hemmåt. Tänkte vara smart och ta gamla E4an hem, men när vi väl åker där så är det tonvis med bilar där också, och då sa dom på radion att vanliga E4an var avstängd och dom hade omdirigerat alla bilar dit vi åkte, haha, suck. Och även där var det avåkningar, plus att det var skitdålig sikt, så vi åkte 50km/h hela vägen till Hagsta. Där fick vi åka ut på E4an igen, och alla bilar åkte på rad i ca 80km/h, förutom några jävla idioter som kom och blåste förbi en hur snabbt som helst, jag förstår mig inte på sånna människor! Det har vart ca 50 krockar och nästan dubbelt har åkt av vägen och det har varit kaos. Ändå kör dom så jäkla snabbt och jag blir så himla förbannad på sånt! Vi kom hem runt 8-9 i alla fall, och jag åkte vid 1 :p Hahaha! Aldrig tagit så lång tid att åka till Gävle och tillbaka. Resten av kvällen myste vi bara med varandra ♥

Igår var vi in till pappa som har 1årsjubileum just nu i affären och käkade en minisemla. Sen drog vi till Hudik och bowlade med Elisabeth, Dan, Lacke och Christina. Himla trevligt. Sen åkte vi hem och lagade god mat och kollade på Melodifestivalen, som var riktigt rolig med dom programledarna tycker jag :) Loreen var superbra dessutom!

Idag har jag bakat semlor, och vi har kollat på vinterstudion hela dagen, såklart. Det är det bästa med helgerna, det är massa skidor på tvn hela tiden. Sen åt vi semlorna, och dom var supergoda. Skjutsade Daniel till tåget :( Så nu är det massa ensamma nätter innan han kommer hem på fredag igen! Så tråkigt att sova själv tycker jag.
Sen imorgon kommer Micaela hem till Ljusdal :D Awesome.

Äsch, nu orkar jag inte skriva mer. Men helgen har varit sååå mysig med min bästa ♥
Nu kollar jag på Top Model Sverige, som jag missade förra veckan. God natt!

RSS 2.0