On our way

Imorgon åker jag och Daniel ned till Uppsala, för att sova en sista natt. Sedan på måndagmorgon kommer Martin och Sofie och hämtar mig för en färd vidare mot Arlanda. Sedan är det jag och Hägg ut på äventyr! Vi har startat en reseblogg, där vi tänkte uppdatera så fort vi får tid. Det ska bli grymt roligt i alla fall, och jag ser framemot detta så mycket. Kommer dock bli grymt jobbigt att vara borta ifrån Daniel. 3 m å n a d e r utan min darling♥ och självklart kommer jag sakna hela familjen/släkten och vännerna.

Resebloggens namn: lostinamerica.blo.gg

I tisdags drog jag, mamma, Janne, Daniel plus mina två mostrar Pernilla och Emma med familjer till Hölick för att campa en natt innan jag åker. Madde kom också på dagen och umgicks med oss! Vi låg på stranden hela dagarna, och det gick bra så fort man låg ned mot sanden. Stod man upp så blåste det lite kalla vindar :p Men solen lysta starkt hela dagen utan moln. Dock var vattnet superkallt, vilket är förståeligt, eftersom det är havet! Men brrr. Vi spelade 51 och grillade och hade mysigt.

I torsdags var jag med Mathilda och Sandra, och självklart Theo, Charlie och William. Vi var i parken och myste med fika och bus. Gungade och åkte rutchkana. Och sedan på kvällen så var jag, Sara och Emmeli och spelade minigolf på campingen i Nore. Två rundor gick vi och Sara vann båda, haha. Vi skyller på att hon spelar vanlig golf, därför har hon bättre bollkänsla! :b

Jag och mamma var ut på köpingen lite i fredags och handlade presenter, sade hejdå till farmor och farfar som jobbade i butiken och så. Sedan var jag och Daniel ned på rangen på golfen och slog några bollar innan vi åkte hem och gjorde oss i ordning innan folket kom hit. Vi hade en mysig kväll med en del av släkten, som ett litet "hejdå"-party. Grillade hamburgare, spelade spel, drack lite goda drinkar och lyssnade på musik. Mycket trevligt! Idag har jag och Daniel varit ute på Ljusdal och köpt det sista inför resan, lunchade och hade det bra. Har även ätit middag hos pappa med Lotta, Thomas, Kristin, Tuva och Lukas. Riktigt fint väder fick vi där på kvällskvisten.

Jag fick 10.000:- av mamma också :D Är inte hon världens goaste mamma? Hon överarskar hela tiden. Är inte föräldrar det bästa man har? Inte pga av detta just, men att dom finns till för en hela tiden och alltid är dom där. Och jag har v ä r l d e n s bästa föräldrar. <3

OCH BLOGGEN; detta är det sista jag skriver nu på ett tag (inte för att jag är särskilt aktiva här ändå, haha) men om ni vill läsa något nu, så får ni gå in på lostinamerica och se hur vi har det i USA.

PUSS&HEJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0