soon to be you

W h a t s u p r e a d e r s ? Om jag ens har några kvar. Haha.
Jag bloggar så himla sällan, trots att jag tycker om att göra det (pga av att man kan gå tillbaka och läsa)

Men det blir helt enkelt aldrig av, och man gör massa andra saker hela tiden.

Om drygt en vecka åker jag och Hägg. Kan typ inte förstå det nu, men när vi står där på flygplatsen kommer jag nog förstå att det är sant. Kommer bli så jobbigt att vara utan Daniel i tre månader! Men man "vänjer" sig nog, och när jag kommer hem kommer vi vara mer kära än någonsin! Men jag längtar, ska bli så himla roooligt. Och allting är ordnat inför resan, förutom småsaker till packningen.  MEN JAG ÄR REDO :D

Kom hem till Ljusdal i onsdags där jag ska vara tills vi åker. Då blev det middag hemma hos Dan och Elisabeth innan jag åkte iväg på bilbingo med mamma, mormor och Alvar. Vi vann 1000:-, som egentligen hade varit 3 lök om vi var ensam vinnare. Torsdags så tvättade jag massa kläder, fikade med samuel och maria, var ut och åt på Järnvägs med pappa, Daniel, Johanna, Anki, Uffe, Per och en till. Det var Erik Brodén med Kaio, dock drog jag och Daniel iväg, tog "partybussen" och var sedan chaufför till dom senare. Jag och Micaela skulle hämta Kristofer i Hudiksvall vid 01:49. Men tåget var försenat två timmar, så han kom fram ca 04:05. Raka vägen hem till sängen då kan jag intyga!

Var lagom trött när vi klev upp dagen efter, vi skulle visa Kristofer runt lite. Så vi alla drog till Condis i Järvsö, sedan upp på Öjeberget och visade utsikten. Var middag hos Dan och Elisabeth på kvällen, och senare drog jag och Daniel hem till Petter, där Emmeli, Sara, Henke, Sofie och Peter var och spelade kubb. Sedan åkte vi ut med Petters båt på älven och körde runt lite. Mysig kväll!

På lördagen åkte vi till Färila för den årliga Karnevalen som hålls, vi är alltid hos min morfar och Christine med hela släkten, då som bor vid vägen som karnevalen går på. Dock var den lite tråkig i år, inte så många ekipage, och många var korta och tråkiga. Nästa år ska banne vi vara med :p  Efter den drog vi hem igen och grillade hela familjen (vi som var hemma, dvs, inte madde och linn) innan det blev party på kvällen. Förade hemma hos min pappa där huset stod tomt. Sedan drog vi på Järnvägs, och Stadt. Blev lite blandat :)

Idag har vi varit i Hudik för Skärgårdskryssning med lunchbuffé. Jag, Daniel, Staffan, Elisabeth, Dan, Gunvor och Tommy. Var mycket trevligt, och när vi kom hem så åkte jag, Daniel och Staffan ned till ranchen på golfen och slog några bollar. Daniel har inte spelat på flera år, ändå skjuter han över nätet längst ned på ranchen det första han gör nästan! Otroligt, han är bra på alla sporter den karln ;b

På kvällningen har vi varit hos min moster och hälsat på. Dom planerade lite semesterresa, och jag avundades (åker ju dock till usa istället :p), fikade, och hälsade på den nya ko-kalven Göran. Sedan drog vi hem, köpte med oss mat på vägen, och har bara tagit det lugnt hela kvällen. Är helt slut. Så himla trött idag, efter igår, somnade till och med i bilen påväg hem ifrån Hudik. Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0