Fredagsbarn!

Hej på er denna b l å s i g a dag.
Snart ska vi bege oss på kalas till Jon som fyllde 10 år i måndags, grattis Jon ♥
Imorgon bär det av till Uppsala igen över helgen. Nu är det bara en månad kvar på jobbet, tiden går snabbt. Nyss tyckte jag att det var skitlång tid innan jag fick flytta ned till Uppsala. Men snart så :) Lagom till sommaren också! Saknar min Daniel världsmycket hela tiden ♥ Förstår inte hur man kan älska en människa så mycket!

För övrigt är jag sur att Summerburst-biljetterna är slutsålda! Dom tog slut 2 dagar innan vi skulle beställa. Jäkla skit! Dom släpper endags-biljetter senare, kanske man hinner haffa en sån! Vill ju helst på lördagen. MEN HELST AV ALLT VILL JAG HA EN TVÅDAGARSBILJETT. Eller ja, helst tre av dom :) Så om någon har och ska sälja kan ni ju skicka ett meddelande. Tack!

Annars så blir det träning varje vardag ungefär. Men vågen står still! När man inte är jättetjock så tar det ju fan år att få bort kilon. Bläääää! Och nej, jag hoppar inte över måltider heller. Jag äter frukost, lunch och middag, kan bli något mellanmål med frukt emellanåt. Inte äter jag något onyttigt på vardagarna heller. Så man hade ju hoppats att efter ca 2 månaders intensiv träning att något kilo skulle försvinna i alla fall :p Fast det är väl inte vågen som räknas, för jag har ju märkt det på kläder istället. Så blicka frammåt Sanna...........


Ljusdals känns tomt. Och litet.


PS. Hur lång tid kan det ta för ett paket att åka från Örebro och hit? Det sorterades där i tisdags. Men det har fortfarande inte kommit, och jag vill helst ha det innan imorgon förmiddag(!!!!)

Kommentarer
Postat av: Madelene

Du bygger muskler och det väger mer än fett, strunta helt i vågen snygging <3

2012-03-29 @ 20:32:05
URL: http://maddeluttten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0