you wont believe its true

Idag ska det vara vårdagsjämning men jag har ingen känsla alls!
Deklarerade idag, och jag fick mer än vad som visade igår när jag loggade in på skatteverkets hemsida, då stod det att jag skulle få ca 2000:-, (bittert med så lite tänkte jag :), men idag visade den 8500:-, så jag blev himla nöjd :D och det är innan jag gjort alla avdrag som jag kan göra för förra året, eftersom jag jobbade på annan ort i 5 månader. Ska bli himla härligt att se vad man får tillbaka när allt är uträknat :)

Saknar min Daniel supermycket just nu ♥ vissa dagar är det superjobbigt att vara ifrån varandra.
Speciellt när jag själv inte trivs här, utan vill ned till staden. Men jag jobbar som sagt 1 ½ månad till,
så det är bara att stå ut och jobba tiden som är kvar, så åker jag ned efter det.

Imorgon är det besiktning, hoppas den går igenom! Fast jag tror inte det är något problem, den fungerar felfritt hela tiden och är superbra. Älskar den bilen, superskön att köra, drar lite bensin och är dessutom rolig att köra. Den är inge fin dock :p men det får man stå ut med! Väljer att slänga pengar på andra saker än bensin :)

I helgen var det kalas här hemma för Linn ♥ som har fyllt 20! så himla gammal hon blir ;p och det betyder att jag blir äldre också, ååååååångest! Älskar när hela släkten är här och alla umgås, det är det bästa som finns. Förstår mig inte på människor som inte tycker om att umgås med familj och släkt, det är det bästa man har i livet :) och vissa får inte ens behålla sina nära och kära nå länge. Jag tycker man ska ta vara på tiden man har tillsammans ♥ man vet aldrig sorgligt nog när det är försent, och då är det försent att ångra sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0