your opinion, what is that? just a different point of view

Helgen bestod av flytt till högsta våningen i Uppsala och melodifestivalen och charader hos Samuel och Maria.
Väldigt härligt att vara i Uppsala, hade sådan ångest i söndags när jag var tvungen att åka hem. Men imorgon efter jobbet åker jag ned igen. Jag har kontrakt till sista april i jobbet, sen åker jag ned helt. Lägenheten som Linn och Robin har nu ligger centralt, så det är himla skönt. Älskar ljudet av en stad :) Har sedan barnsben längtat att flytta till en stad, helst Stockholm som alltid har legat varmt om hjärtat, då jag och Lillill jämt och ständigt var där hos hennes bror när vi var yngre! Alla goda minnen kommer därifrån. Minns en rolig grej, i senare ålder, när vi var 14-15, så sitter vi utanför ICA där hennes bror bor, och tjyröker. Då kommer det en gubbe fram till oss och börjar föreläsa om Kol, och vi fattar ingenting :p Han var nästan lite sur på oss! Vi brydde oss inte om konsekvenserna av rökning då. Nu, 7-8 år senare, så har jag till och med slutat röka. Känns underbart! Visst kan jag synda ibland, och ta något bloss, men det är inget jag känner mig beroende av. skönt !

På fredag åker vi dock hem igen, det är kalas här hemma på Torsvägen för Linn och mig. Jag har redan fyllt, men vad gör det? Haha. Sen på lördag får vi träffa farmor och farfar som har kommit hem efter sin halvårslånga husbilsemester i Spanien!!! Yey! Så det var himla länge sen jag träffade dom nu. Har saknat dom ♥

Helgen efter verkar det bli Stockholm, då Lillill kommer hem över helgen ♥ har inte träffat hennes sen jul heller och jag saknar den tösen väldigt mycket!!!! Hatar att hon bor så långt bort. Men jag ska till henne i Edinburgh i början April och hälsa på också, så det går att ses om man vill! PUSS PÅ DET.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0