Längtar till den 23 juli


Commander Crowe

Var ju på elitloppet i helgen och kollade på när Commander Crowe vann! :)
På lördagen kom pappa, farmor, farfar, petra, per, gabbe, elin, oscar och hanna in till Uppsala och käkade lunch med oss. Sen åkte dom vidare mot Solna. Jag och Daniel åkte till Solvalla dagen efter, där dom var då, förutom Hanna (och Oscar som support) som var i stan och var med i någon flash mob på sergels. Var riktigt roligt i alla fall, ca 30.000 pers och duktiga hästar på plan.


Puss på min bästa Daniel.

Denna är till dig.

Welcome back!

Sitter just nu i lägenheten i Uppsala. Är i slutskedet av min sjukdom, vilket är skönt! Har verkligen inte varit en trevlig resa. Blir galen! Det började direkt jag kom hem ifrån Edinburgh, eller för att vara mer exakt, så kände jag av det onda i halsen när jag vaknade där på morgonen. Lillill kände sig också dålig. Men mådde ändå bra i kroppen, och det gick hur bra som helst att flyga hem. Hade det himla härligt i Edinburgh i alla fall. Första dagen kom jag fram på kvällen. Tror jag kom till lägenheten vid halv tolv, och då var det "välkomstfest" :p Träffade alla och hade riktigt trevligt innan vi gick ut och jag fick testa på nattklubbslivet! Dagen efter gick jag och Lillill på en riktig promenad genom hela Edinburgh nästan. Började med att gå upp på kullarna och ha utsikt över hela stan, så fantastiskt! Sedan promenerade vi runt hela staden. Så gamla och vackra byggnader! Var in på Lillills gamla jobb också. På kvällen gick vi till en pub, för att jag måste uppleva det när jag var i Skottland. Supermysigt. Hade det som härligt i Skottland, och få vara med Lillill och hennes franske pojkvän Bastien, som var så jäkla trevlig! Knäppte kort med min mobil, dock är sladden för närvarande inte i min ägo, så jag kan inte föra över dom :p Men tog några av Lillill.

 

 


 

Igår var jag, Daniel, Tove och Robin på Katalin på musikquiz, mitt lag vann dock inte :p Typiskt! Men hade verkligen trevligt i alla fall. På fredag blir det hemfärd till Ljusdal. Lite vin med dom bästa tjejerna på fredagkväll och sedan är det dop för min lilla kusin på lördag. På söndag hoppas jag att Madde och barnen kan komma upp till Ljusdal och på måndag så ska jag sminka mina kusiner som har sin bal då. Så kul! Dom blir så himla stor, slutar redan nian, oh my god :p


Och inte är det långt kvar till Summerburst heller :D Ca två veckor, woho! och efter det så åker jag ned till Micaela i Trollhättan och hälsar på! DET SKA BLI ROLIGT! Har ju inte haft tid att åka ned än, eftersom man jobbar måndag-fredag, så blir det lite tight. Men nu äntligen :)  Det är så himla mycket jag vill hinna med i sommar innan jag och Sofie åker, vet inte hur jag ska hinna allt, haha.


RSS 2.0