Julmys

Nu har jag gjort om designen på bloggen igen. Fast denna gång blev det en juldesign. Nu är den bästa tiden på året! Julen är så himla mysig. Jag har redan handlat dom flesta julklapparna, och så har vi julpyntat. Även hunnit ätit en lussebulle, men ska göra hemmagjorda nästa vecka. Ska bli så himla mysigt! Men just nu är jag sjuk, ligger hemma och har skitont i halsen och huvudet. Men jag ska hem till Ljusdal imorgon, Williams dop i helgen! Mys. Hoppas bara att jag hinner bli frisk!
 
Snart är det första december = julkalendern börjar! Wiii. 
Sen första advent på söndag. Nu börjar december och allt julmys.
 
 
 

Längtar tillbaka!

Gud vad jag längtar tillbaka till resan. Men såhär är det ju varje gång man kommer hem från en underbar resa. Och jag måste definitivt åka till Disney World igen!!! Så otroligt roligt. Men man kan ju välja Disneyland i Paris eller Anaheim också. Men vilken upplevelse det var! Vill göra om hela resan igen. Iihhhh......... take me back.
 
Dom här fina fick vi. 

Swedish House Mafia

 
Tänk att detta är deras sista tour, och sedan lägger dom av! Dessa gudar.
MEN DET SKA BLI AWESOME ATT SE DOM DEN 23 NOVEMBER! Längtar!

I'm baaack!

Jag har i och för sig varit hemma i tre veckor, så tiden har verkligen gått fort. Just nu känns det som att vi aldrig har varit iväg. Tänk vad tiden bara springer förbi oss. Tiden i USA var i alla fall UNDERBAR! Vilket härligt land, och vilka trevliga människor. Dom är dock väldigt frispråkiga och dramatiska, inte lika lugna som oss i Sverige. Haha. Jag kan inte beskriva denna resa, och att sammanfatta den blir himla svårt. Det har i alla fall varit hur härligt som helst, att resa är verkligen något jag brinner för. Sen tror jag att vi valde en dålig tidpunkt att komma hem också, på hösten när allt känns lite extra trist och grått. Så man saknar värmen från Kalifornien kan jag säga. Jag är så himla nöjd med resan. Jag älskar att vara i andra länder och bara se nya saker och göra allting. Vi har sett så himla mycket nu när vi har varit där borta. Alla stora städar som "man ska ha sett", och sett alla dessa underverk dom har där borta. Naturen är verkligen häftig! Vi har en miljard bilder som vi har knäppt. Dock gick min kamera sönder när det var 2 veckor kvar. Men himla tur var det, att den inte gjorde det tidigare. Haha. Vet inte vad jag ska skriva annat än att det var underbart.... jag vill tillbaka. Men nu är det bara att börja jobba igen och spara ihop pengar till nästa resa. Vart den nu tar mig! Tjingeling.
 
 
Bild från Grand Canyon
 

RSS 2.0