24 juni

Midsommarhelgen var riktigt mysig! Jag och Anna jobbade till 14, sedan var det raka vägen till Orsa i Dalarna. Och det gick faktiskt bra att köra dit, inte så mycket bilar ute på vägarna. Vi i familjen, mamma, Janne, Linn, Micke, Madde, Jimmy, Vincent, Vilja, Daniel och jag (dock ingen Mickis) hade hyrt en stuga i Orsa Grönklitt. Mysigt värre att umgås en hel helg. Dock var det skitkallt, så man vill typ inte vara ute.. men på lördagen åkte vi in till Orsa Camping där även Lars, Mathilda, Theo och Alvin var. Så vi spelade lite minigolf och hyrde trampcykel och skjutsade runt barnen på. Jobbigt i benen :b Haha. På kvällarna så spelade vi spel och hade det mysigt. Jag och Madde vann samtliga Bezzewizzer omgångar ;-) måste bara nämna det!
På söndagmorgon när vi skulle checka ut och dra oss hemmåt, så var det +7 gradet. Det är helt sanslöst. Det är slutet av juni och vi har ingen värme :-( lite tråkigt!
 
Idag har det dock varit varmare. Det första jag gör när jag kliver upp på morgonen är att kolla på termometern. Och jag blev glad av det jag såg. Tog på mig träningskläder och tog en joggingtur. Skön start på morgonen! Sedan har jag även färgat håret... har påbörjat min process att bli blondin. Det kommer ta sin lilla stund, för att jag inte ska slita på håret så mycket. Sedan har jag varit och solat... så himla skönt med lite värme. När jag låg där i solariumet och lyssnade på Scream med Usher, så kändes det precis som LA. Jag drömde mig tillbaka, och åååh... vad nostalgisk jag blir. Längtar tillbaka varje dag! 
 
 
Och jag har läst så mycket resebloggar på sistonde, och jag blir galen! Får abstinens. Jag vill iväg på en lång resa igen, det är så himla roligt! Man känner sig så fri... åker dit vinden för en. Underbart. Jag vill iväg nu. Är det någon som känner sig manad att följa? Hela processen är så rolig. Spara ihop pengar, planera resemål, fixa allting som behöver fixas, LÄNGTA, och för att sedan åka iväg på den där fantastiska resan.. underbart! Jaja, vi får se när det blir en sådan igen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0