Texas - Amarillo - 2012

 
Nu har vi kommit till Amarillo i Texas. Vi åkte bil i stort sett hela dagen innan vi anlände till hotellet. Efter vi kommit fram så gick vi ut och åt middag på IHOP (International house of pancakes). Det var väldigt gott, men som vanligt reagerar min mage, så vi får springa hem till hotellet igen. Haha! På kvällen så sitter vi i lobbyn och pratar med Chris som är receptionisten. Han ville så gärna flytta till Sverige och pratade om att göra det i framtiden. Vi träffade även två svenska män som åkte samma resa som vi, dock motsatt håll. Dom började i väst och åkte till öst. Det var lite roligt. 
 
Vi var även på Cadillac Ranch när vi var där. Det är ett monument för Route 66. Det är bilar som sticker upp ur marken ute i öknen, och sedan är det tillåtet att spraymåla på dom. Och det måste man såklart gör när man är där! Vi var där hur länge som helst och sprayade. Det var hur roligt som helst!
 
En kväll så åkte vi limousin till Big Texan som det heter. Den restaurangen är känd för den stora 72oz steak'en som man får gratis om man lyckas äta upp den inom en timme. Den äldsta som har gjort det är 90-årig tant, och den yngste är en kille på typ 10 år. Vi köpte dock en vanlig rätt, och det var väldigt trevligt där inne. En kvarett gick runt och spelade bland borden, bjöd upp en till dans, men det ville vi inte - haha!
 
Det är så otroligt mysigt att åka runt med bilen i USA, man åker igenom små samhällen och byar och får se så mycket olika ställen! Det är verkligen den "amerikanska drömmen".
 
 
Fortsättning på resan New Mexico - Santa Fe


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo