Olympiska vinterspelen, Pyeongchang, Sydkorea!

I februari 2018 åkte jag, min pojkvän, min mamma och låtsaspappa till Sydkorea för att se på OS. Det var verkligen hur kul som helst!
 
Det började med att jag och Daniel flög till Seoul en fredag, vi stannade sedan där över helgen. Vi bodde i Gangnam, och wow vad otroligt stort det var i Seoul. Vi vandrade och vandrade, men ändå så såg vi bara Gangnam, haha. Vi hade dock svårt att hitta god mat, så vi gick hungrig ofta, haha. Alla i Sydkorea var väldigt modemedvetna och stylish, så jag och Daniel kände oss väldigt malplacerad där vi gick runt i våra skidkläder. Haha!
 
 
 
Men på tisdagen kom äntligen mamma och Janne och då var det dags att bege sig upp till bergen. Vi hade bokat en minivan som skulle hämta dom på flygplatsen och sedan hämta mig och Daniel på hotellet, och sedan fara upp till vårt boende i Pyeongchang.
När vi närmade oss vårt boende så såg vi skyltar överallt på alla små hus där det stod "Pyeongchang 2018 kill us". Det vara alla skidhyror som har fått gått i konkurs på grund av alla skidbackar där uppe är upptagna av olympiska spelen. Så genast fick man se baksidan med ett OS!
 
 
Vårt boende var också en upplevelse, haha! Vi hade självklart bokat ett rum för fyra pers, men det fanns bara en dubbelsäng. Gick ned och kollade med honom igen och han menade att det var ett fyrbäddsrum men att två ska sova på golvet, haha! Det var en tunn madrass och så täcken. Så det fanns ingenting vi kunde göra åt saken, hehe. Men det var ett mysigt rum annars, kändes lite som en fjällstuga. Vilket det var ju typ. Vi bodde alldeles bredvid Pheonix Snow Park, där all freestyle körs, på skidor och snowboard. Så vi kunde se tävlingarna från vårt fönster, om än inte jättebra.
 
 
 
 
 
 
Fortsättning följer......