Det är jag och ingen annan som bestämmer över mig. Ha ha.Jag älskar min Daniel Idlund hur mycket som helst. Y

Jag och Daniel i ett och ett halvt år snart.Jag och min älskling Daniel. Hi hi. Jag kommer sakna honom hur mycket som helst när han åker till Arivka en vecka. Jag hade också vela följa med. Men har jag jobb 3 veckor på hela sommaren så ska jag nog jobba dom veckorna också. Ska ju trots allt på Rock Weekend sen också i Juli och så ska jag på Iron Maiden i Juli också. Så jag ska hitta på lite jag med! Men nästa år blir det arvika kan jag i alla fall lova. Om det inte blir Peace and love. Dit hade jag också velat åka i år, men det var det bara jag som vela. Ha ha. Oj oj oj, det går inte bra för mig eh. Men tur är det att Rock Weekend finns. Linn ska sova här med mig i lägenheten så jag slipper sova själv här, det är läskigt! So creepy alltså. Hi hi. Snart börjar matchen.

ingen rubrik för detta inlägg.Sitter och hänger framför datorn nu, väntar på att matchen mellan Tyskland-Spanien ska börja. Det är inte så långt kvar nu! En match till sedan är EM över. Då laddar vi inför VM 2010. Tråkigt att fotbollen ska sluta nu! Jag känner att jag måste gå på toaletten också :b Ursäkta om jag är frispråkig. Men sådan är jag! Tyck vad ni vill. He he.

Daniel är och spelar minigolf med bengan just nu. Ha ha. Undra hur det går för dom då. Det har jag bra gärna velat se. Imorgon är det jobb igen, usch uscha. Jag vill ha sommarlov med SOVMORGON! Puss på er.

the darkness and the rain is coming.the darkness and the rain are going to destroy the city. and i love it. it makes my day Y


Gianluigi "Gigi" Buffon - världens bästa målvakt.Han är så otroligt jävla snygg. Är han inte? Jag smällter varje gång jag ser honom.
Plus att han är hur bra målvakt som helst. Är inte det otroligt? 2 smäller i 1. Undra hur många
brudar han får då? Hö hö hö. Jag skulle då inte tacka nej till honom.

Jag vill inte kliva upp och jobba imorgon.Jag vill ligga kvar imorgon i sängen hela morgonen. Jag orkar inte kliva upp och jobba klockan 6 på morgonen. Det går bara inte! Min kropp är inte gjord för att kliva upp så tidigt. Jag vill helst ligga kvar och mysa med mitt underbara täcke hur länge som helst. Ja, precis. Hela dagen.

This is my blogg for photos.Det är jag som är Sanna. och det är min bilderblogg. hi hi.

Blogg för bilder.

Jag har även en blogg för bilder nu också!
Det blir så fullt upp med alla bilder i min vanliga blogg.
Välkommen in och kolla :D Hi hi.

Puss Sanna

RSS 2.0